Weinschel Engineering 40-10-34

Weinschel Engineering 40-10-34
هنوز نظری برای این کالا ثبت نشده است
خرید کالا
شناسه‌ی کالا
32751
۱۶۵,۰۰۰,۰۰۰
۰%
۱۶۵,۰۰۰,۰۰۰

معرفی

  • مدل Weinschel Engineering 40-10-34 یک تضعیف‌کننده (Attenuator) ثابت با توان بالا است که در سیستم‌های RF و مایکروویو برای کاهش سطح توان سیگنال‌ها به‌صورت دقیق و پایدار استفاده می‌شود.shahkarstore.ir

مشخصات فنی کلیدی:

  • محدوده فرکانسی: از DC تا 2 گیگاهرتز

  • میزان تضعیف: 10 دسی‌بل

  • توان متوسط قابل تحمل: 150 وات

  • توان پیک: تا 10 کیلووات

  • VSWR: حداکثر 1.20:1

  • امپدانس: 50 اهم

  • نوع کانکتور: N-Type ماده در هر دو طرف

  • ویژگی‌های خاص: طراحی با تداخل متقاطع پایین (Low Intermodulation)

بررسی تخصصی

  • RF اتنیتورمدل Weinschel Engineering 40-10-34

    یک کاهنده توان (Power Divider) است که در سیستم‌های RF و مایکروویو استفاده می شود.

      مشخصات فنی:

    • محدوده فرکانسی: این نوع‌ کاهنده توان برای یک محدوده فرکانسی مشخص طراحی می‌شود که فرکانس آنها تا 2GHz می باشد.
    • (Insertion Loss): این تضعیف کننده هیچ تغییری در سیگنال عبوری به وجود نمی آورد.
    • توان ماکسیمم ورودی: میزان توانی که تضعیف کننده می‌تواند تحمل کند بدون اینکه آسیب ببیند برابر 150 وات است.

     

     کاربردها:

    - تست و اندازه‌گیری در سیستم‌های مخابراتی و مایکروویو.

    - توزیع سیگنال‌های RF در شبکه‌های توزیع.

    - ترکیب و توزیع سیگنال در سیستم‌های آنتن.

    - کاربردهای عمومی در لابراتوارهای RF و مایکروویو.

     

    این دستگاه‌ها معمولاً در سیستم‌های ارتباطی، اندازه‌گیری و دیگر کاربردهای مایکروویو استفاده می‌شوند، جایی که تقسیم و مدیریت صحیح سیگنال‌ها اهمیت زیادی دارد.

  • تضعیف کننده RF آکبند
  • توان 150W  و 10dBm
  • ساخت MCE/Weinschel آمریکا
  •  DC=2GHz دارای Peak Power= 10kW
ثبت نقد و بررسی

امتیاز و دیدگاه کاربران

از مجموع ۰ امتیاز
شما هم درباره این کالا دیدگاه ثبت کنید
خرید کالا
شناسه‌ی کالا
32751
۱۶۵,۰۰۰,۰۰۰
۰%
۱۶۵,۰۰۰,۰۰۰
ورود/ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید

رمز عبور خود را وارد نمایید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
لطفا کد یکبار رمز ارسال شده به ایمیل یا موبایل خود را وارد کنید
شما قبلا وارد شده اید